Uutiset

HAEMME HARRASTELUISTELUN VASTUUVALMENTAJAA

Myllypuron Taitoluisteluklubi ry:n (MTK) tavoitteena on olla menestyvä taitoluisteluseura sekä yksin- että muodostelmaluistelussa.
Toimintatapojamme kuvaavat korkea laatu, reilu urheiluhenki ja kasvattava valmennusote.

Taitoluistelu on iloinen ja hauska laji, joka antaa parhaimmillaan ikimuistoisia elämyksiä niin lapsille, nuorille, kuin aikuisillekin – tarjoamme opetusta kaikille ikä- ja taitotasoille.

Haemme valmennustiimin mukaan HARRASTELUISTELUN VASTUUVALMENTAJAA.

Meillä on tarjota tuntityötä niin lasten, kuin nuortenkin parissa. Työaika sijoittuu osin sunnuntaille. Harrasteluistelijat ovat mukana MTK:n tapahtumissa. Pääset näin osallistumaan näytös- ja tapahtumasuunnitteluun yhteistyössä muiden MTK:n valmentajien kanssa.

Harrasteluistelijamme ovat yksinluistelijoita harjoitellen 2-3 x viikossa.

Työhösi liittyy myös satunnaisesti muiden ryhmien sijaisuuksia. Luistelukoulumme on myös täynnä iloisia lapsia. Täälläkin saatetaan välillä tarvita apuasi.

Toivomme, että sinulla on vähintään Stll:n yksinluistelun 1-tason koulutus. Arvostamme myös 2-tason koulutusta, sekä koulutusta muusta liikunnan ohjaamisesta ja/tai valmentamisesta. Kaikenlainen kokemus lasten kanssa työskentelystä on sinun eduksesi. Arvostamme kokemustasi myös aikuisluistelun osalta.

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi mielellään CV:n ja palkkatoivomuksen kera hallituksen puheenjohtajalle, Minna Kaansalo/ minna.kaansalo@kotiportti.fi. Voit myös soittaa p. 0407636556

 

 

Kommentointi on suljettu.