HYVÄÄ VAPUN AIKAA / MTK:n Pandoilla uusia vinkkejä

28.04.20
Kaikki nauttimaan luistelusta Somessa

‍MTK:n Pandoilla uusia vinkkejä !

Panda liikkuu Somessa

Olettehan käyneet katsomassa, kuinka Panda liikkuu. Pandat näyttävät kivoja vinkkejä ulkona liikkumiselle. Pandan vinkit ovat helppoja toteuttaa yhdessä perheen pienempienkin kanssa. Maanantain Pandan liikuntavinkki tulee vielä kerran, ensi maanantaina 4.5.2020.

Keskiviikkona 29.4.2020 alkaa musiikkiliikunta Somessa. Panda liikuttaa uusilla kivoilla ideoilla, jotka sopivat niin lapsille kuin aikuisillekin. Pandan tanssia ja muuta puuhaa voit seurata MTK:n Somessa:

Instagram: https://www.instagram.com/myllypurontaitoluisteluklubi/
Facebook: https://www.facebook.com/myllypurontaitoluisteluklubi/

Uudessa Pandan toiminnassa mukana musiikkia, tanssia, leikkiä ja kaikkea muutakin hauskaa ja kivaa liikkumista. Beata ohjaa Pandoille nyt toimintaa, jota voi toteuttaa ulkona tai vaikka kotona sisällä.

Pandojen musiikkileikit huipentuvat toukokuun lopulla yhteiseen Pandapäivään 27.5.2020 Somessa. Opettele liikkumaan Pandan tavoin ja pidä hauskaa liikkuen. Beata kertoo Pandapäivässä, missä ja miten luistellaan samassa rytmissä.

Hyvää vapun aikaa & Liikkumisen iloa

Nämäkin saattavat kiinnostaa

MTK JOULUKALENTERI

Voit seurata MTK:n Joulukalenteria Julkaisemme Joulukalenterin luukut myös tässä artikkelissa !...

read more