Hieno kevätnäytös – palkittiin kilpaluistelijoita

21.04.22

MTK:n luistelukausi 2021-2022 oli menestystä ja kehittymistä täynnä

Kiitos kevätjuhlasta kaikille luistelijoille, valmentajille, ohjaajille, vanhemmille, vapaaehtoisille ja muille tukijoukoille.

Yksinluistelijoiden kevään palkitsemistilaisuudessa palkittiin jokaisesta kilparyhmästä luistelija, joka on osoittanut erityisen suurta edistymistä.

3b:ssä on otettu ensi askeleita kilpailemiseen ja koko ryhmä on edistynyt hurjasti. Ryhmästä palkittiin Hertta, joka on saanut kilpailu-uransa käyntiin ja oppinut suuren määrän uusia asioita.

Kolmosista kaikki ovat saavuttaneet tällä kaudella yhden ison virstapylvään. Koko ryhmä on nimittäin oppinut akselin ja saanut siitä maskotin. Kaksi ryhmän luistelijoista vaihtoi sarjaa kesken kauden, edistyttyään niin paljon ja  heistä Oona saavutti myös kultafinaalipaikan ja hänet palkittiin nyt edistymisestä.

Myös ryhmässä kaksi on tapahtunut paljon ja saavutettu mm. kaksi finaalivoittoa. Ryhmästä palkittiin Chisom, joka on edistynyt huomattavasti monella osa-alueella.

Ykköset ovat kilpailleet tällä kaudella noviiseissa, joilla on käytössä ISU-arviointi, jonka kautta pystyy seuraamaan kehitystä melko tarkasti. Helmi nosti ennätyspisteitään kauden aikana kerta toisensa jälkeen ja lopulta  peräti kymmenen pistettä alkukauden pisteisiinsä nähden ja ansaitsi näin tulla palkituksi edistymisestä.

Menestymisestä kiertopalkinnon sai Maija, joka saavutti paikan noviisien kultafinaaliin ja lisäksi saavutti myös pronssia aluemestaruuskilpailuissa.

Joukosta löytyy myös luistelija joka saavutti omassa sarjassaan lähes kaiken mahdollisen, mukaan luettuna aluemestaruuden. Tämän vuoksi myös Elsi palkittiin ansioistaan.

MTK:n muodostelmaluistelulla on upea kausi 2021-2022 takanaan. Molemmat joukkueet, Mini ja Little Dreams ovat edistyneet hienosti. Kauden aikana on nautittu myös upeista sijoituksista.

Mini Dreams sai Kevätjuhlassa Pandan kiertopalkinnon Menestyksestä. Joukkue paransi pisteitään kohti loppukautta ja sijoittui kaksi (2) kertaa hopealle. Näin hieno menestys on MTK:lle historiallisen upea.

Myös joukkueen, Little Dreams edistyminen ja sijoitukset ovat olleet hyviä. Joukkue sijoittui kilpailuissa tavoitettaan paremmin. Little Dreams pääsi myös nauttimaan mitalisijasta pienessä kutsukilpailussa.

Molemmat joukkueet kilpailivat tulokas-sarjassa. Kauden päätöskilpailussa Little Dreams sai sijoituksen 6./11 lisäksi Kunniamaininnan Tsempparijoukkue, erinomainen teemaan sopiva kokonaisuus.

Muodostelmaluistelijoita palkittiin seuraavasti:
Little Dreams: kauden 2021-2022 Tsemppari Linnea / kehittyjä Ellen
Mini Dreams: kauden 2021-2022 Tsemppari Seela / kehittyjä Siiri

Kausi 2021-2022 on ollut onnistunut, opettavainen, sekä monella tapaa innostava kohti seuraavaa kautta.

Kevätjuhlan yhteydessä palkittiin myös aktiivisia vapaaehtoisia.

 

Hyvää kesän odotusta – luistelukoulut jatkuvat jälleen syksyllä

Kuvia näytöksestä on tulossa sosiaalisen median lisäksi tähän artikkeliin.

Nämäkin saattavat kiinnostaa