Haemme muodostelman valmentajia

07.02.24

Haemme muodostelmaluistelun vastuuvalmentajaa sekä apulaisvalmentajia muodostelmaluistelun valmennustiimiin

 

Vahvistamme muodostelmaluistelun valmennustiimiä tuleville kausille

Tule mukaan kehittämään muodostelmaluistelua ja luistelijoiden polkua Dreams-joukkueissamme. Myllypuron taitoluisteluklubissa on tällä hetkellä kolme kilpailevaa muodostelmaluistelujoukkuetta: tulokkaat Little Dreams, Minorit Mini Dreams ja kansalliset noviisit Emerald Dreams. Lisäksi seurastamme löytyy esikilpajoukkue Sweet Dreams ja harrastejoukkue Ice Dreams. Muodostelmaperheen alle kuuluu myös aikuisten muodostelmaluistelun alkeet -tunti.

Muodostelmaluistelun vastuuvalmentajana:

 • Toimit vastuuvalmentajana kansalliselle noviisi joukkueellemme sekä toimit mukana muiden joukkueiden valmennus tiimeissä. Tehtäväsi muokkautuu kauden edetessä sekä omien kiinnostusten pohjalta.
 • Muodostelman vastuuvalmentajana valmennat myös tarvittaessa muita ryhmiämme, esim. olet mukana kehitysryhmiemme opetuksessa tai eri ryhmien oheisharjoittelun valmentajana.
 • Tehtävääsi kuuluu myös toimistotehtäviä ja vastaat mm. muodostelmapolun koordinoinnista, valmentajakokouksista, kilpailusuunnittelun koordinoinnista ja kausisuunnittelusta sekä muodostelman valmennustiimin työvuorojen suunnittelusta.

 Edellytämme:

 • Perustason (1-taso), Stll valmentajakoulutus
 • Aikaisempaa kokemusta kilpailevan joukkueen valmennuksesta ja ohjelmien rakentamisesta
  Toivomme hakijalta mahdollisuutta päätoimiseen valmennukseen.

Apulaisvalmentajana olet mukana MTK:n Dreams joukkueiden valmennustiimissä.

 • Tehtäväsi mukautuu kauden edetessä
 • Eduksi luetaan Stll:n moduulikoulutukset, sekä aikaisempi kokemus joukkueiden valmennuksesta

Toivomme hakijoilta:

 • Luistelija lähtöistä ja kannustavaa valmennus tyyliä
 • Vastuullista asennetta, sekä positiivista ja energistä otetta niin työtiimissä kuin valmennuksessa
 • Vahvaa omaa luistelutaustaa muodostelmaluistelusta
 • Joustavuutta työajoissa. Harjoitusajat sijoittuvat niin iltoihin, iltapäiviin kuin viikonloppuihin. Arkena ensimmäiset harjoitukset alkavat klo 14.45.
 • Hyvää vuorovaikutus- ja yhteistyökykyä sekä innostavaa ja kehittymistä tukevaa valmennus otetta

Tarjoamme:

 • Mukavan ja ammattitaitoisen sekä innostuneen valmennustiimiin
  Mahdollisuuden olla mukana kehittämässä seuraa sekä sen muodostelmaluistelua
 • Monipuolisen työnkuvan
 • Mahdollisuuden työskennellä eri-ikäisten motivoituneiden ja tavoitteellisesti harjoittelevien luistelijoiden kanssa

Taitoluisteluklubi on monipuolinen taitoluisteluseura.

MTK on kehittyvä ja menestynyt seura, jossa jokainen voi luistella omalla tasollaan, hyvässä seurassa ja ammattitaitoisten valmentajien ja ohjaajien opastuksessa.
Taitoluistelu seurassamme antaa ikimuistoisia elämyksiä niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin.
MTK tarjoaa korkeatasoista valmennusta niin yksin- kuin muodostelmaluistelussa. Meillä on monipuolisesti sekä harraste- että kilpatason toimintaa. Seurassamme  on edistyksellinen työskentelytapa, sillä muodostelmaluistelu sekä yksinluistelu tekevät tiivistä yhteistyötä ja vastuuvalmentajamme suunnittelevat harjoittelua sekä seuran toimintaa kokonaisuutena.

 

Toimintatapojamme heijastavat reilu urheiluhenki ja kannustava, avoin valmennusote, jossa jokainen luistelija huomioidaan yksilönä. Toimimme tiiviissä yhteistyössä kotien kanssa ja panostamme rakentavaan vuorovaikutukseen. Meillä on myös aktiivinen joukko vapaaehtoisia.

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen sekä  CV:n sähköpostilla osoitteeseen: hallitus@myllypurontaitoluisteluklubi.net 25.02.2024 mennessä. Tehtäväsi alkaa viimeistään 1.4.2024. Teemme haastatteluja jo hakuajan aikana ja tehtävä voidaan täyttää ennen hakuajan päättymistä sopivan hakijan löytyessä. Kerrothan hakemuksessasi oletko kiinnostunut vastuuvalmentajan vai apulaisvalmentajan tehtävästä.

Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä edellyttää, että tehtävään otettavan henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote ennen työsuhteen alkamista. Ote on asianomaisen itse hankittava.

Lisätietoja tehtävästä antaa Myllypuron taitoluisteluklubin hallituksen puheenjohtaja Sanna Virola, p. 050 354 6613

Lisätietoja myös MTK:n toimistosta mtk@myllypurontaitoluisteluklubi.net  / 040 1966229

 

Nämäkin saattavat kiinnostaa