Harrastajat

Kun haluat harjoitella enemmän, tule luistelemaan meidän ryhmiin

Kaikki ryhmämme antavat valmiudet siirtyä eteenpäin joko yksinluistelussa tai muodostelmaluistelussa. Ryhmissä vahvistetaan jo luistelukoulussa opittuja taitoja sekä opetellaan tarkemmin lajille ominaisia asioita.

Tässä vaiheessa harjoitteluun lisätään myös oheisharjoittelu, mikä on lajissa vaadittavien taitojen kuten liikkuvuuden, ketteryyden ja tasapainon kehittämistä jään ulkopuolella.

Harjoittelukertoja jäällä on myös useamman kerran viikossa. Luistelijat etenevät oman taitotasonsa ja ikänsä mukaisesti harjoitellen puolesta vuodesta kahteen vuotta kussakin ryhmässä.

Luistelijavalinnat ryhmiin tekevät valmentajat ja ohjaajat mutta kaikki halukkaat ovat tervetulleita kokeilemaan omaan ikäänsä soveltuvaa ryhmää.

Ryhmät

Tintit

Tinteistä harjoitellaan kaksi (2) kertaa viikossa.

Taiturit

Taiturit on harrasteryhmä. Taiturit -ryhmä on tarkoitettu noin 8-11 -vuotiaille luistelijoille, jotka haluavat harrastaa luistelua kerran viikossa ilman kilpailutavoitetta. Ryhmän luistelijoilla on mahdollisuus edetä taitojen karttuessa ryhmään Nuoremmat Taitajat tai muodostelmaluistelun joukkueisiin Pandat tai Little Dreams.

Kaudella 2021-2022 Taiturit-ryhmä harjoittelee Luistelukoulussa.

Taitajat

Taitajat on yksinluistelun harrasteryhmä. Luistelijoilla on mahdollisuus luistella 2-4 kertaa viikossa. 

Innostuneimmat pääsevät esiintymään ja kilpailemaan.

Pandat

Pandat on muodostelmaluistelun harrastejoukkue, joka ei kilpaile. Ryhmä harjoittelee kaksi (2) kertaa viikossa keskittyen perusluistelutaitojen oppimiseen. Ryhmä harjoittelee myös muodostelmaluistelun elementtejä ja esiintyy seuran tapahtumissa ohjelmalla.

Pandoista voi edetä muodostelmaluistelijaksi kilpailevaan joukkueeseen.

Voi tulla mukaan myös kesken kauden

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön / hakemuksen luistelijaksi alla olevalla lomakkeella, niin neuvomme mielellämme sopivan ryhmän.

Olen kiinnostunut

Luistelijan tiedot

Huoltajan tiedot

Kysy lisää:

Tietosuojaseloste

Tapahtumat

Alle olevista linkeistä pääset kaikkiin seuran tapahtumiin ja näet mihin kilpailuihin luistelijat osallistuvat.

Tapahtumat   >

Kilpailut   >

Kysy meiltä lisätietoa

Lisätietoa varusteista, maksuista, myClubista...