Luistelukoulu Helsinki

Opi Luistelemaan Helsingissä- aloita uusi harrastus – tule Helsinkiin Panda-luistelukouluun

Meillä opit valtavasti asioita, saat uusia kivoja kavereita ja olet osa Myllypuron Taitoluisteluklubia. .
ILMOITTAUTUMINEN SYKSYLLE 2020>>

Luistelukoulumme toimii itäisessä Helsingissä, Myllypuron jäähallilla. Jäällä harjoitellaan eri tasoryhmissä. Luistelijat jaetaan jäällä taitojensa mukaisesti ryhmiin: Potkupandat, Liukupandat, Vaakapandat ja Piruettipandat. Jokaisella ryhmällä on oma valmentaja tai ohjaaja.

Valmentajien lisäksi jäällä on kauden ensimmäisten tenavatuntien aikana apulaisohjaajia. He avustavat lapsia jäällä; nostelevat ylös kompastuneita ja ohjaavat takaisin omiin ryhmiinsä. Parhaiten pääsee alkuun kunnolliset taitoluistimet jalassa, mutta alkeita voi toki yhden lukukauden harjoitella hokkareillakin.

Luistelukouluun saavuttuasi saat Pandapassin.

Kerää Pandapassi täyteen Pandaleimoja. Pandaleiman saat aina saavuttuasi tunnille. Passin täyttyessä leimoista, saat Pandan rintamerkin. Kauden aikana edistyminen huomioidaan myös muilla Passiin tulevilla yllätyksillä.

Luistelukoululaiset vakuutetaan Suomen Taitoluisteluliiton LUISTELUKOULUPASSILLA. Passi sisältyy luistelukoulumaksuun. Luistelukoulupassi on kaikille pakollinen. Passin ostamista varten luistelukoululaisen henkilötunnus on välttämätön.

Myllypuron taitoluisteluklubi toimii Helsingissä, pääkaupunkiseudun itäisellä alueella – Luistelukoulu Helsinki !

Tervetuloa

Kommentointi on suljettu.