Luistelukoulu Helsinki

Opi Luistelemaan Helsingissä- aloita uusi harrastus – tule Helsinkiin Panda-luistelukouluun

Meillä opit valtavasti asioita, saat uusia kivoja kavereita ja olet osa Myllypuron Taitoluisteluklubia. .
ILMOITTAUTUMINEN KEVÄÄLLE 2019>>

Luistelukoulumme toimii itäisessä Helsingissä, Myllypuron ja Vuosaaren jäähalleilla. Kaudella 2018-2019 luistelukoulun toiminta keskittyy Myllypuroon. Jäällä harjoitellaan eri tasoryhmissä. Luistelijat jaetaan jäällä taitojensa mukaisesti ryhmiin: Potkupandat, Liukupandat, Vaakapandat ja Piruettipandat. Jokaisella ryhmällä on oma valmentaja tai ohjaaja.

Valmentajien lisäksi jäällä on kauden ensimmäisten tenavatuntien aikana apulaisohjaajia. He avustavat lapsia jäällä; nostelevat ylös kompastuneita ja ohjaavat takaisin omiin ryhmiinsä. Parhaiten pääsee alkuun kunnolliset taitoluistimet jalassa, mutta alkeita voi toki yhden lukukauden harjoitella hokkareillakin.

Luistelukouluun saavuttuasi saat Pandapassin.

Kerää Pandapassi täyteen Pandaleimoja. Pandaleiman saat aina saavuttuasi tunnille. Kauden lähestyessä loppua pääset suorittamaan luistelukoulun Pandamerkin, jonka suorituksesta saat Pandapinssin. Merkkisuorituksia voi suorittaa jokainen omien taitojensa mukaan.

Luistelukoululaiset vakuutetaan Suomen Taitoluisteluliiton LUISTELUKOULULISENSSILLÄ. Lisenssi sisältyy luistelukoulumaksuun. Lisenssin myötä kaikki luistelukoululaiset saavat Taitoluistelulehden kotiin. Lehden vuosikerran arvo on erikseen tilatessa 47€. Luistelukoululisenssi on kaikille pakollinen.

Myllypuron taitoluisteluklubi toimii Helsingissä, pääkaupunkiseudun itäisellä alueella – Luistelukoulu Helsinki !

Tervetuloa

Kommentointi on suljettu.