Hinnat

Etusivu » Luistelukoulu » Hinnat

Tenavat (3-6-v) ja Koululaiset (7-9-v)

Luistelukoulut alkavat viikolla 5, tiistaina 2.2, torstaina 4.2 ja lauantaina 6.2.

Luistelukoulun hinta nyt keväällä 2021 (12 kertaa) on 120 e.

Luistelumaksun saat LASKUNA sähköpostitse. Sisaralennus 10% toisesta, kolmannesta jne. perheen lapsesta.

Meillä on KORONATAKUU. Laskutamme vain luistelukoulun aloittaneita. Mikäli jäähallit suljetaan rajoituksten vuoksi, laskutamme vain toteutuneiden tuntien jakson.

Ilmoittautua voit nettisivuilla. Ilmoittautumisen jälkeen saat tarkempaa tietoa, ja mm. myöhemmin kausikalenterin ilmoittamaasi sähköpostiin. Ilmoittautumisia otetaan vastaan myös 30 min. ennen jäävuoron alkua.

Ilmoittautumisen jälkeen luistelukoulua voi kokeilla kaksi (2) kertaa 15 €:n jäsenmaksulla. Tämän jälkeen toimitettu lasku tulee maksaa kokonaisuudessaan. Mikäli jäsen haluaa peruuttaa osallistumisen kokeilujen jälkeen, tulee 15 €:n jäsenmaksun osuus laskusta maksaa. Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä lomakkeella Luistelun lopettamisilmoitus.

Luistelukoulumaksu sisältää: opetuksen, materiaalit mm. Pandapassin ja Pandapinssin ja Stll:n Luistelukoulupassin. Muista ilmoittautua ajoissa ennen kauden alkua.
Kaikki luistelukoululaiset pääsevät esiintymään joulu- ja/tai kevätjuhlassa.

Aikuiset

Aikuisten kausimaksu on 240 €/ syksy tai kevät. Luistelumaksun saat LASKUNA sähköpostitse. Aikuisissa voi käydä myös kertamaksulla 20 €/ kerta.

Jäsenmaksu, 25 €, laskutetaan kausimaksun/kertamaksun yhteydessä.

Poissaolot

Tilapäisiä poissaoloja (esim. lomamatka, leirikoulu) ei hyvitetä maksuissa. Sairauden tai tapaturman aiheuttama poissaolo voidaan korvata luistelijalle 2 viikon omavastuun jälkeiseltä ajalta MTK:n hallitukselle tehdyn vapaamuotoisen kirjallisen anomuksen ja lääkärintodistuksen perusteella.