Muodostelmaluistelu

Muodostelmaluistelu on taitoluistelun joukkuelaji

Ihana laji, jossa yhdistyvät urheilu, taito, estetiikka, innovatiivisuus, yhteinen päämäärä ja terveet elämäntavat.

Me ollaan Dreams-tiimit täynnä pursuavaa ja ulospäin suuntautuvaa energiaa.


Noviisit - My Dreams ja
Tulokkaat – Little Dreams

MUODOSTELMALUISTELU ON HUIPPU-URHEILUA TÄYNNÄ NAISENERGIAA

Muodostelmaluistelu on huippu-urheilua, jossa Suomi on maailman eliittimaa. Lajissa yhdistyvät urheilu, taito, estetiikka, innovatiivisuus, yhteinen päämäärä ja terveet elämäntavat.
Muodostelmaluistelu on joukkueen jäsenten saumatonta yhteistyötä, yksittäinen tähti ei vie vielä menestykseen, vaan tarvitaan joukkueellinen tähtiä – yhdessä olemme valtaisaa voimaa.

Muodostelmaluistelu on innovatiivista ja positiivista naisenergiaa. Nuoret naiset ja tytöt sitoutuvat menestyksen eteen, kuin leijonalauma saalistaessaan. Lajissa naisten ja tyttöjen pursuileva ja ulospäin suuntautuva energia näkyy puhtaana yhteen hiileen puhaltamisena ja riemukkaana yhteisen hyvän tavoitteluna.

Muodostelmaluistelu vaatii vahvaa sitoutumista, joka on mahdollista vain koko perheen vahvalla tuella.
Muodostelmaluistelu on iso perhe, joka vie yksittäiset perheet mukanaan.

JÄÄLLÄ OLEMME TAITEELLINEN KOKONAISUUS TARINAA

Muodostelmaluistelu on taitoluistelun näyttävä joukkuemuoto, jossa tärkeitä kokonaisuuksia ovat vauhti, kuviot ja yhdenaikaisuus. Ohjelmat ovat vahvasti teemallisia ja ne kertovat tarinaa, jota korostetaan puvuilla ja koreografialla. Ohjelma koostuu peruselementeistä ja muodostelmakuvioista, jotka liitetään toisiinsa taitavilla koreografisilla siirtymillä.
Ohjelmaa vaikeuttavat erilaisten vapaaluisteluelementtien lisäksi käsiotteiden, luistelusuuntien ja vauhdin vaihdokset. Ohjelmissa voidaan nähdä myös yksinluistelusta tuttuja liikkeitä, kuten piruetteja ja liukuja.

SUOMALAISET OVAT PARHAITA

 

Kommentointi on suljettu.