Yksinluistelu Helsinki – Taitoluistelua yksilöllisesti

Yksinluistelu on laadukasta harjoittelua vaativat Taitoluistelulaji, jossa lajin kilpailutoimintaan tähtäävät aloittavat säännöllisen lajiharjoittelun hyvin nuorina.  Hypyt, piruetit ja muu luistelutaito kehittyvät ainoastaan kurinalaisella harjoittelulla.

Myllypuron Taitoluisteluklubi on vahva yksinluisteluseura. We believe in our dreams

Tarjoamme valmennusta kaiken tasoisille ja ikäisille luistelijoille ja mahdollisuuden panostaa taitoluisteluharrastukseen tavoitteena jopa kansainvälinen kilpailu-ura. Taitoluistelu alkaa perustaitojen harjoittelulla luistelukoulussa ja Tinteissä.

Arvojamme ovat vahva ja luotettava urhelija- ja luistelijakasvatus pienestä luistelijasta aina lajin huipulle saakka. Osaamisemme on kansainvälistä huippua tavoitteellisessa valmennustiimissä, jossa luistelijoista huolehditaan ammattimaisesti. Yksilöllinen valmennus yhdessä toimien tekee meistä upeita luistelijoita.

YKSINLUISTELU, kuten kaikki taitoluistelu huipulla – kuten muutoinkin, vaatii laadukasta yksilöllistä valmennusosaamista.

Me osaamme sen ja uskomme siihen !     We follow our dreams
Valmennustiimiimme kuuluvat:


Stefan Zins
Yksinluisteluvalmentaja

3 x SM kultaa valmentajana
omalla uralla Saksan mestari
EM & MM kilpailuissa luistelijana
Stll:n hopeinen ansiomerkki
Stefanin valmennustyön saavutuksia on myös suomalaisen taitoluistelun historian tekeminen, kun ensimmäinen suomalainen, Matthias Versluis hyppäsi kilpailutilanteessa Neloishypyn (14.3.2015).
Stefan on MTK:n SM junioriluistelijan, Sofia Sulan valmentaja. Sofia voitti SM junioreiden suomenmestaruuden 2017. Sofia on ensimmäinen suomalainen junioriluistelija, jolla on kilpailussa ollut kaikki kolmoishypyt.Tutustu MTK:n valmentajiin !

 

 

 

Kommentointi on suljettu.